Θερμίδες/ μερίδα: 270
Μερίδες: 4
Υλικά
3 κόκκινες πιπεριές (κομμένες, με βγαλμένο το σπόρο)
1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
75 γρ χοιρινό καπνιστό λουκάνικο κομμένο σε λεπτές φέτες
1 κόκκινη καυτερή πιπεριά με βγαλμένους τους σπόρους
1 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κονσέρβες (400 γρ η μια) φασόλια λευκά ή κόκκινα στραγγισμένα & ξεβγαλμένα)
1 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
2 κ.σ. κομμένο κόλιανδρο
Εκτέλεση
Βάζουμε σε ταψί τις δυο ειδών πιπεριές (γλυκιά & καυτερή), τις ψήνουμε σε δυνατό γκριλ 8-10 λεπτά μέχρι να μαυρίσει η φλούδα τους. Βγάζουμε τις πιπεριές από το φούρνο και τις βάζουμε σε πυρίμαχη πλαστική σακούλα καλά κλεισμένη, τις αφήνουμε να κρυώσουν, τις ξεφλουδίζουμε & κόβουμε σε φέτες τη σάρκα. Εντωμεταξύ ζεσταίνουμε λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια για 5-6 λεπτά. Προσθέτουμε τα λουκάνικα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1-2 λεπτά ακόμα, έως ότου να γίνουν τραγανά τα λουκάνικα. προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.
Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπτά
Μερίδες: 4
Υλικά
3 κόκκινες πιπεριές (κομμένες, με βγαλμένο το σπόρο)
1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
75 γρ χοιρινό καπνιστό λουκάνικο κομμένο σε λεπτές φέτες
1 κόκκινη καυτερή πιπεριά με βγαλμένους τους σπόρους
1 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κονσέρβες (400 γρ η μια) φασόλια λευκά ή κόκκινα στραγγισμένα & ξεβγαλμένα)
1 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
2 κ.σ. κομμένο κόλιανδρο
Εκτέλεση
Βάζουμε σε ταψί τις δυο ειδών πιπεριές (γλυκιά & καυτερή), τις ψήνουμε σε δυνατό γκριλ 8-10 λεπτά μέχρι να μαυρίσει η φλούδα τους. Βγάζουμε τις πιπεριές από το φούρνο και τις βάζουμε σε πυρίμαχη πλαστική σακούλα καλά κλεισμένη, τις αφήνουμε να κρυώσουν, τις ξεφλουδίζουμε & κόβουμε σε φέτες τη σάρκα. Εντωμεταξύ ζεσταίνουμε λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια για 5-6 λεπτά. Προσθέτουμε τα λουκάνικα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1-2 λεπτά ακόμα, έως ότου να γίνουν τραγανά τα λουκάνικα. προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.
Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπτά
No comments:
Post a Comment