Time

Friday, February 22, 2013

Μπριζόλες της εξοχής

Υλικά 

4 χοιρινές μπριζόλες
(140-150γρ. έκαστη)
5 κ. σ. μουστάρδα
2 κ.σ. νερό 
4 κ.σ. γιαούρτι
(με χαμηλά λιπαρά)
αλάτι - πιπέρι

Εκτέλεση

Ρίξτε λίγο αλάτι & πιπέρι στις μπριζόλες & τοποθετείστε τις στη σχάρα του φούρνου σας σε απόσταση 10 εκ. από το γκριλ. Ψήστε για 10 - 14 λεπτά  και από τις δυο πλευρές. 
Σε μικρό σκεύος ανακατεύετε μουστάρδα - νερό - αλάτι πιπέρι, ζεσταίνετε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς. Κατεβάζετε το σκεύος από τη φωτιά και ρίχνετε το γιαούρτι, ανακατεύετε καλά.
Σερβίρετε τις μπριζόλες σε μερίδες ρίχνοντας τη σάλτσα από πάνω. Επίσης μπορείτε να γαρνίρετε με λαχανικά της αρεσκείας σας.

χρόνος  ψησίματος: 10 -14 λεπτά
μερίδες: 4
Θερμίδες / μερίδα: 400

No comments:

Post a Comment