Time

Sunday, February 10, 2013

Σουφλέ τυριών

   

Σουφλέ                              

Υλικά

500 γρ. χυλοπίτες
400 γρ. φέτα
150 γρ. μπέικον
200 γρ. ανάμεικτα μαλακά τυριά τριμμένα
(όπωςγκούντα, μοτσαρέλα)                                                                            
 500 ml κρέμα γαλακτος



Εκτέλεση

Βράζουμε τις χυλοπίτες & τις στραγγίζουμε, τις ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα. Ρίχνουμε μέσα την θρυμματισμένη φέτα, το μπέικον σε κομματάκια, τα τριμμένα τυριά. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος από πάνω, καθώς και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά



No comments:

Post a Comment