Σουφλέ
Υλικά
500 γρ. χυλοπίτες400 γρ. φέτα
150 γρ. μπέικον
200 γρ. ανάμεικτα μαλακά τυριά τριμμένα
(όπωςγκούντα, μοτσαρέλα)
500 ml κρέμα γαλακτος
Εκτέλεση
Βράζουμε τις χυλοπίτες & τις στραγγίζουμε, τις ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα. Ρίχνουμε μέσα την θρυμματισμένη φέτα, το μπέικον σε κομματάκια, τα τριμμένα τυριά. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος από πάνω, καθώς και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά
No comments:
Post a Comment