Εξοχικό
Υλικά
1 κιλό χοιρινό ψαχνό χωρίς κόκκαλο
3 μεγάλες χρωματιστές πιπεριές
1 μέτριο κρεμμύδι
250 γρ. γραβιέρα
1 μεγάλη ντομάτα
αλάτι - φρεσκοτριμμένο πιπέρι
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1-2 κ.σ. μουστάρδα
1 σακούλα ψησίματος
Προετοιμασία
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190°C
- Κόβουμε το χοιρινό σε κύβους και το μαρινάρουμε με τη μουστάρδα & το πιπέρι.
- Κόβουμε σε κύβους τα λαχανικά, πιπεριές - ντομάτα - κρεμμύδι
- Κόβουμε τη γραβιέρα σε κύβους
- Παίρνουμε τη σακούλα ψησίματος και τοποθετούμε μέσα το κρέας με όλα τα υλικά
- Κλείνουμε τη σακούλα με το ειδικό κλιπ και τοποθετούμε μέσα σε πυρέξ στο φούρνο.
- Ψήνουμε στους 190°C , στη λειτουργία πάνω - κάτω & αέρα για 2 ώρες περίπου.
- Βγάζουμε από το φούρνο, αφήνουμε να κρυώσει λίγο και με ένα ψαλίδι σκίζουμε προσεκτικά τη σακούλα μέσα στο πυρέξ, αδειάζοντας το φαγητό μέσα. Είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
Καλή όρεξη!!
|
No comments:
Post a Comment