Time

Saturday, September 26, 2015

Naomi's salad

Μερίδες: 4
Θερμίδες/μερίδα: 70








Τι θα χρειαστούμε....

1 κρεμμυδάκι φρέσκο κομμένο σε λεπτές ροδέλες
2 καρότα καθαρισμένα & κομμένα σε λωρίδες
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
2 χρωματιστές πιπεριές κομμένες σε λωρίδες
1 μεγάλο φλιτζάνι φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες
1 κ.σ. κάρυ
1 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι

Πως γίνεται...

Ζεσταίνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι το ελαιόλαδο και σοτάρουμε ελαφρά το σκόρδο και τα καρότα. Στη συνέχεια ρίχνουμε το κρεμμυδάκι και τις πιπεριές και τα σοτάρουμε για 2 λεπτά ακόμα.Τέλος προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα αφήνουμε να σιγοψηθούν λίγο ακόμα μέχρι να μαλακώσουν όλα τα λαχανικά. Ρίχνουμε το κάρυ ανακατεύουμε και αν θέλουμε αλατίζουμε ελαφρά. Το σερβίρουμε πασπαλίζοντας με λίγο κάρυ.

Θα ήθελα να σας επισημάνω μια λεπτομέρεια, η οποία όμως παίζει το μεγαλύτερο ρόλο στη συνολική γεύση του φαγητού: τα λαχανικά δεν πρέπει να λιώσουν κατά το μαγείρεμα για να παραμείνουν τραγανά.

No comments:

Post a Comment