Translate

Tips και μικρά μυστικά - λεξιλόγιο

Μαρίζ: πολύ χρήσιμη σπάτουλα από σιλικόνη, εύκαμπτη, η οποία έχει διευκολύνει πολύ τις εργασίες στην κουζίνα, με αυτή π.χ. μπορείς να αφαιρέσεις ότι απέμεινε από τα πλαϊνά του μπολ ανάμειξης, να ισιώσεις την επιφάνεια μιας κρέμας ή ακόμα να ξεκολλήσεις το κέικ από τη φόρμα χωρίς να χαλάσεις το σχήμα του, και τόσα άλλα...




 tip: Το μυστικό για σπυρωτή μανέστρα

Σας λασπιάζει η μανέστρα όταν την ψήνετε στο φούρνο? Υπάρχει το μυστικό για να γίνει σπυρωτή, σοτάρετε την ελαφρά σε λίγο ελαιόλαδο (2 κουταλιές) μετά ρίξτε τη στο ταψί με τη σάλτσα από πάνω και ζεστό νερό όσο να την καλύπτει περίπου 2 δάχτυλα, βέβαια όσο ψήνεται η μανέστρα, συμπληρώνουμε με ζεστό νερό για να μη στεγνώσει και να μείνει με τα υγρά της.

No comments:

Post a Comment